AKCIJOS: Rodyti akcijas TAIP NE Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI: 2 vienetai avokadų
2 saujos špinatų
70 gramų fetos sūrio
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
1 saujelė kedro riešutų
1 Å¡lakelis citrinų sulÄių
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Špinatų lapelius nuplauname ir nusausiname. Svogūną nulupame ir supjaustome pusžiedžiais.
2.
Avokadus perpjauname per pusę, išimame kaulą, nulupame ir supjaustome riekelėmis. Apšlakstome citrinų sultimis, kad nepajuoduotų.
3.
Į lėkštes dedame špinatus, avokadą, svogūną, beriame riešutus, patrupiname fetos sūrį. Apšlakstome aliejumi.